Kontakt

GRIFFON DANMARK

RACE GRUPPE UNDER KLUBBEN FOR SMÅ SELSKABSHUNDE

Kontakt

 

 

Racerepræsentant

Nina Wæhrens Axelsen

Email: griffoner.dk@gmail.com

Telefon: 26224377

Racesuppleant

Anita Kofod-Hansen

Email: anita@abildfarm.info

Telefon: 61331525

Jeg hedder Nina Wæhrens Axelsen og er bosat i Rødovre, København.

Jeg har et mindre DKK stueopdræt med både Griffon Bruxellois, Griffon Belge samt Petit Brabancon. Jeg arbejder som Hundefrisør og Agria Forsikringskonsulent.

Belgiske Griffoner er min store passion og ud over at træffe mange skønne Griffoner på div. udstillinger er jeg også velsignet med til dagligt, at have andre skønne Familie-griffoner mellem fingrene.

 

Som Racerepræsentant er det mit mål, at varetage de enkeltes racers særlige interesser i Klubben for Små Selskabshunde (KSS). Være Koordinator i spørgsmål vedrørende den enkelte race- både over for KSS´s bestyrelse og her i vores Griffon-gruppe

 

Jeg vil være nuværende og kommende hundeejere behjælpelig i div. spørgsmål vedrørende Racen Belgiske Griffoner. Arbejde for at nye ejere finder interessen og fordelene i at være Medlem af Klubben For Små Selskab hunde – www.canis-manior.dk

Jeg hedder Anita Kofod-Hansen, og vil fortælle lidt om mig selv og mit liv med hunde.

 

Baggrund:

Siden jeg var barn, har det første ønske, på mine ønskesedler ALTID været – EN HUNDEHVALP –

men jeg fik først mit ønske opfyldt, som 28 årig, siden da, har der været hunde i mit liv.

Det udviklede sig langsomt, men sikkert. I 1997, fik jeg kennelmærke og har i årenes løb, haft 15 kuld hvalpe. Jeg opdrætter af kærlighed til mine hunde og at fremavle racetypiske, sunde hvalpe, til glæde for mine hvalpekøbere og mig selv - mit motto har altid været kvalitet frem for kvantitet. Mine hunde og hvalpe er en del af familien og lever naturligvis sammen med os.

Jeg har været i Bulldogklubbens bestyrelse, hvor jeg bl.a. var formand for sundhedsudvalget, så mit kendskab og interesse for praktisk arbejde i hundeverdenen er stor.

Endvidere har jeg, de sidste 12 år arbejdet hos en dyrlæge, hvor jeg assisterer ved operationer mm.

 

Racen:

Gennem de sidse 6-8 år, har jeg været interesseret i vores race Griffon, det var godt nok svært, at komme i kontakt med griffonfolket og jeg fik oplyst – at man kun opdrættede petit brabancon i Danmark, så jeg kunne godt glemme at få en bruxellois, men jeg lod mig ikke stoppe, så i februar 2016, fik jeg min første bruxellois Müslie fra Finland og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

 

Klubben:

Jeg meldte mig ind i KSS med det samme og har været på flere udstillinger, samtidig har jeg været aktiv i griffon gruppen fra dag et. Bl.a har jeg været med til at lave vores Griffon folder – været medarrangør af HUNDENS DAG i Næstved og deltaget i udarbejdelsen af Griffonens ønskeprofil så vi i DKK kan lave mentaltest af racen.

 

Fritid:

Ud over, mine hunde, som jeg bruger meget tid på, er jeg Healer og Clairvoyant og jeg healer mange dyr, mest hunde og heste, men naturligvis også mennesker.

 

Mit mål som suppleant:

På baggrund af min store viden, om hunde, generelt og mit forarbejde med griffon racen, mener jeg at jeg kan være en stor støtte for Nina Wæhrens og ønsker at promovere vores race og skabe mere åbenhed, for nye, der er interesseret i racen.

 

HUNDE ER IKKE HELE MIT LIV, MEN DE GØR MIT LIV HELT.